Uansett hvor mange år som går, kommer tepper og tepper aldri til å være ute av trend. De kommer alltid til å være en del av hjemmet ditt. Så hvis du designer hjemmet ditt og leter etter et fantastisk utvalg av tepper, foretrekker du å se opp for kelim tepper. De har en slags utseende som kan endre utseendet på rommet ditt og gjøre det ser vakkert.

Og når du begynner å jakte på kelim tepper, her er noen fordeler angitt i dette stykket at du bør vite å være sikker på at du kjøper riktig produkt for din plass. Dessuten vil du også lære et par ting om sin historie.

Noen fakta om kelim

 • Kelim er i utgangspunktet en flat billedvevd teppe som har sin opprinnelse i land som Iran, Aserbajdsjan, Balkan, og tyrkiske nasjonene Central Asia.
 • Nå er det 3 typer kelim tepper– regional kelim, stamme kelim, og moderneverksted kelim. For å lage regionale, brukes en bestemt vevingsteknikk av en bestemt gruppe. For å lage stamme, bruker en stamme alle naturlige materialer. Og for å lage de moderne, brukes den tradisjonelle metoden for veving.
 • Kelim tepper er laget ved veving, og det er grunnen til at de er forskjellige fra andre typer tepper. 
 • De har ikke hauger som de er laget med en flatvevd teknikk som er done for hånd.
 • Selv om disse teppene er lette, har de en tung kulturell betydning. De er laget med kulturelle design og verdier av opprinnelsen.
 • For å lage kelim tepper, bruker produsentene forskjellige materialer som bomull, silke og dyrehår hair blant andre.
 • De fleste kelim tepper du kommer til å finne i markedet har en enkel og dristig geometrisk design. Det er på grunn av deres mønster at de også er kjent som slitvevde tekstiler.

Hvorfor vurdere dem for ditt hjem?

Ditt hjem fortjener å se værets og kelim tepper har den kapasiteten til å oppfylle drømmen om et perfekt hjem. Så, her er noen grunner til at du må vurdere disse teppene for ditt hjem:

 • De kan brukes gjennom hele året. Etter hvert som de har bedre isolasjon, vil de få deg til å føle deg varm om vinteren. Og siden de er lette og laget med pustende materiale, vil de holde deg avkjølt om sommeren. 
 • I motsetning til de fleste av de andre typer tepper, kan de brukes i områder med høy trafikk. Barna kan leke på den, og hunden din kan sove på den, da de allerede har et flatt design.
 • De er enkle å rengjøre og vedlikeholde på grunn av sin vekt og design. Så, med dem, hygiene kommer ikke til å være et problem.
 • Kelim tepper er også mye mer fornuftig enn noen annen type teppe tilgjengelig i markedet. Hvis du ikke vil bruke mye på et teppe, bør du gå for denne.
 • Du kan få dem i forskjellige farger og mønstre. Og vanligvis er utvalget av farger for å gjøre disse teppene lyse og dristige. Så, hvis du vil at stedet ditt skal se livlig og kolorsk ut, kan du gå for det.
 • Siden disse teppene ikke har noen hauger, er sjansene for at de blir skur nesten umulige. De vil samle mindre støv og vil ha færre allergener. Du trenger ikke å bruke mye tid på å vedlikeholde den. Og så er de trygge for din familie.
 • Dette er teppene som er holdbare. De kommer til å vare i måneder og år uten å ha på seg eller rive.

Kort sagt, du kan kjøpe disse teppene uten å nøle og la dem lyse opp stedet ditt med en skvett farger for å få deg til å føle deg livlig.

Det er godt å vite historien og noen fakta om et produkt du er i ferd med å kjøpe. Det får deg til å føle deg nær den tingen, og du forstår dens betydning og kultur det kommer fra. Så, før du kjøper en kelim teppe for ditt hjem, bare vet noen detaljer om det. Og, bortsett fra disse fakta, lære om noen av fordelene også. Det vil hjelpe deg å vite at du kjøper et perfekt stykke for ditt hjem søtehjem.

Og med all denne informasjonen er du klar til å velge kelimteppet du liker fra de pålitelige trendteppene.

About Admin

Oscar Jude Thompson: Oscar, a home renovation contractor, shares DIY project guides, renovation tips, and ideas for transforming homes.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *